Roladka kurczaka w boczku z serem cheddar z fusilli
To danie nie jest dostępne w tym tygodniu.
Sprawdź aktualne menu i wybierz coś smacznego dla siebie.
Nie zapomnij o deserze ;-)
Sprawdź aktualne menu i wybierz coś smacznego dla siebie.
Nie zapomnij o deserze ;-)
Waga: 0,35 kg
Numer katalogowy: 019
Czas przygotowania: 40 min.
Alergeny: gluten, mleko
Co musisz mieć w domu: olej, sól, pieprz
Dodatkowy sprzęt: nóż, garnek, patelapier do pienia, miska, deska, naczynie żarood
- Opis produktu
- Klipy filmowe (1)
Fusilli to makaron pochodzący z południowych Włoch w kształcie świderek. Powstaje z semoliny, czyli gruboziarnistej mąki otrzymanej z wysokogatunkowej pszenicy durum. Zachowuje kolor, sprężystość oraz kształt podczas gotowania. Doskonale łączy się z każdym typem sosu.
Dalsze wskazówki otrzymasz w zamówionym zestawie Fresh Cooking wraz z produktami do gotowania.
Jak ugotujesz „Roladka z kurczaka w boczku, serem chedder z fusilli”
Rozbijesz cienko kotlety z piersi kurczaka. Kotlet powinien być elastyczny. Doprawisz sola i pieprzem. Rozbity kotlet ułożysz na papier do pieczenia. Pierś posmarujesz pesto i ułożysz plastry sera chedder…Dalsze wskazówki otrzymasz w zamówionym zestawie Fresh Cooking wraz z produktami do gotowania.
Savoir-vivre przekąski
Pasztety to przekąski, które podaje się na zimno, pokrojone w kawałki albo w plasterki. Konsystencja pasztetów nie może być zbyt ścisła, aby można je było rozdrabniać widelcem. Podczas jedzenia pasztetów nigdy nie kroi się nożem.
Wartość odżywcza dla 100 gram produktu po ugotowaniu
Wartość energetyczna: 229 kcal
Węglowodany: 12,9 g
Tłuszcze: 14,7 g
Białka: 10,7 g
Dołącz do nas
Już dziś!