Fasolowa z kiełbasą
Sprawdź aktualne menu i wybierz coś smacznego dla siebie.
Nie zapomnij o deserze ;-)
Waga: 0,00 kg
Numer katalogowy: Z006
Ilość porcji: 5 porcji. Jedna porcja ok. 350ml
Czas przygotowania: 40 min.
Alergeny: gluten, soja, seler, mleko
Co musisz mieć w domu: sol, pieprz, olej
Dodatkowy sprzęt: nóż, garnek, patelnia, miska, deska
- Opis produktu
- Klipy filmowe (1)
Zupa fasolowa to wspaniała propozycja na jesiennie i zimowe dni. Bardzo sycąca, gęsta i aromatyczna, na wędzonym boczku i dobrej jakości kiełbasie. Dodatkowo gotowana na naturalnym wywarze przygotowanym przez Fresh Cooking.
Jak będziesz gotować danie „Zupa fasolowa ”
Boczek, marchew pokroisz w małą kostkę, kiełbasę cienkie półplasterki, ziemniaki w średnią kostkę. Do zagotowanej wody z bulionem wrzucisz warzywa. Na patelni podsmażysz boczek, aż do wytopienia tłuszczu. Dodasz cebulę i razem będziesz smażyć około 4 minuty…
Dalsze wskazówki otrzymasz w zamówionym zestawie Fresh Cooking wraz z produktami do gotowania.
Termin kulinarny
Passerowanie
Sposób smażenia mięsa w tłuszczu o temperaturze 120 stopni Celsjusza. Podczas smażenia następuje powierzchowne zamknięcie struktury zewnętrznej potrawy, pomocne w zatrzymaniu wilgoci i soków wewnątrz potrawy. Następnie potrawa jest pieczona lub duszona.
Wartość odżywcza dla 100 gram produktu po ugotowaniu